apr 05

Matthäus-Passion Leeuwarden

Aanvang: 14:30

Einde: 16:45

Locatie: Grote Kerk Leeuwarden

Componist: J.S. Bach

Bestel hier snel kaarten

 

In de prachtige, historische Leeuwardense Grote Kerk brengt Nieuwe Philharmonie Utrecht in 2020 opnieuw de hoog gewaardeerde uitvoering van de Matthäus-Passion. U hoort de geprezen interpretatie van dirigent en violist Johannes Leertouwer. De laatste jaren kreeg de Matthäus-Passion van de Nieuwe Philharmonie Utrecht lovende recensies: “De bijzondere uitvoering en interpretatie van Johannes Leertouwer brengt het paasverhaal heel dichtbij” en eerder in het NRC: “In deze stad klonk de Matthäus-Passion het beste” (5*****).

 

Beluister alvast Erbarme Dich

Volgens velen het allermooiste hoogtepunt uit de Matthäus.

 

 

Uitvoerenden

Evangelist: Stefan Kennedy
Christus: Tom Sol

Koor 1:
Kristen Witmer, sopraan
Mark Chambers, alt
Matthew Long, tenor
Robert Davies, bas

Koor 2:
Klaartje van Veldhoven, sopraan
Sharon Carty, alt
Robert Buckland, tenor
Hugo Oliveira, bas

 

Reserveer op tijd voor de beste plaatsen

Vrijwel alle uitvoeringen van de Matthäus-Passion door Nieuwe Philharmonie Utrecht verkopen uit. Bovendien geldt: hoe eerder u reserveert, hoe beter uw plaats. Om die reden kopen veel bezoekers direct na de uitvoering hun kaartje voor volgend jaar.De zitplaatsen worden zorgvuldig in rangen ingedeeld en geplaceerd. Een week voor de uitvoering ontvangt u een e-ticket met daarop uw zitplaatsen.

Vriend worden

Nieuwe Philharmonie Utrecht functioneert op het hoogste niveau, maar zonder structurele subsidies. Als u Vriendin (v/m)  wordt van het orkest placeren we uw reservering met voorrang in de gekozen rang. Jaarlijks wordt u uitgenodigd voor een speciaal vriendenconcert en u ontvangt bovendien een DVD met een live uitvoering.

Bestel hier snel kaarten