apr 12

Matthäus-Passion Rotterdam

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Laurenskerk Rotterdam

Componist: J.S. Bach

Dit mag u 12 april niet missen.

Nieuwe Philharmonie Utrecht brengt in 2019 opnieuw de hoog gewaardeerde uitvoering van de Matthäus-Passion, volgens de interpretatie van dirigent en violist Johannes Leertouwer. Ook dit jaar in de historische Laurenskerk, zodat de Matthäus hier volledig tot zijn recht komt.

De laatste jaren kreeg de Matthäus-Passion van de Nieuwe Philharmonie Utrecht lovende recensies; “De bijzondere uitvoering en interpretatie van Johannes Leertouwer brengt het paasverhaal heel dichtbij” en eerder in het NRC: “In deze stad klonk de Matthäus-Passion het beste” (5 sterren)

Evangelist: Guy Cutting
Christus: Tom Sol

Koor 1:
Stefanie True, sopraan
Mark Chambers, alt
Matthew Long, tenor
Robert Davies, bas

Koor 2:
Klaartje van Veldhoven, sopraan
Robert Buckland, tenor
Sharon Carty, alt
Martijn Cornet, bas

Reserveer op tijd voor de beste plaatsen
Vrijwel alle uitvoeringen van de Matthäus-Passion door Nieuwe Philharmonie Utrecht verkopen uit. Bovendien geldt: hoe eerder u reserveert, hoe beter uw plaats. Om die reden kopen veel bezoekers direct na de uitvoering hun kaartje voor volgend jaar.
De zitplaatsen worden zorgvuldig in rangen ingedeeld en geplaceerd. Een week voor de uitvoering ontvangt u een e-ticket met daarop uw zitplaatsen. Op uw stoel ligt een programmaboekje klaar met de volledige tekst en vertaling.

Vriend worden
Nieuwe Philharmonie Utrecht functioneert op het hoogste niveau, maar zonder structurele subsidies. Als u Vriend wordt van het orkest placeren we uw reservering vooraan in de gekozen rang. Jaarlijks wordt u uitgenodigd voor een speciaal vriendenconcert en u ontvangt bovendien jaarlijks een DVD met een live uitvoering.

Deze uitvoering van de Matthäus-Passion wordt mede mogelijk gemaakt door Ploum, Rotterdam Law Firm 

Prijzen & tickets